Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Frank's TopSlijter
Conradi-Veenlandstrjitte 12
9104 BN DAMWÂLD

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Frank's topSlijter úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Feestelijke weken horen Feestelijke aanbiedingen

bij Feestelijke weken 👑 horen Feestelijke aanbiedingen 🌸

Oranje boven! Nederland kleurt extra Oranje op 27 april. Slingers, vlaggen, markten, Hollandse spelletjes, tompoucen eten en het drinken van oranjebitter. Dit zijn een aantal kenmerken van Koningsdag. We vieren de verjaardag van onze koning Willem-Alexander. En naast het eten van die oranje tompoucen en het drinken van oranjebitter weten we dat onze koning ook van een lekker biertje houdt. En zo zijn er de komende periode nog meer feestelijke momenten die we net als onze koning graag vieren met ons favoriete drankje!

Koningsdag - moederdag - uw topSlijter nb website

Koningsnacht 
De die-hard koningsdagliefhebbers vieren een nacht van tevoren al de verjaardag van onze Koning. Uit het werk en hup de kroeg in. Of gewoon thuis een goed Koningsnacht-feestje maken. Haal wat lekkers te eten in huis (of laat wat bezorgen). Ga even langs bij uw dichtbijzijnde úw topSlijter winkel om drank in te slaan. Zet de Koningsdag playlist aan op Spotify en feesten maar!

Laat uw avond shinen met Rocketshot 🚀
Rocketshot is een partydrink met 14% alcohol. Met Rocketshot is het altijd en overal feest!

TSL100248-01 TSL101693-01 rocketshot pink 2  rocketshot orange

Flügel is altijd in voor een feestje! TSL100241-01
Flügel is een partydrink met 10% alcohol. Met Flügel is het sinds de introductie in 1996 altijd en overal feest. Het is ontstaan in de après-ski gelegenheden en heeft van daaruit zijn weg gevonden naar feestvierende jong volwassenen in discotheken, feestcafés, festivals en thuis!


Koningsdag
Zoals de meeste van ons zullen we ons eerst braaf gedragen door naar de matjesmarkt te gaan, oud-hollandse spelletjes te spelen, tompoucen te eten etc. Maar om 16.00 uur is de Nationale toost en sluit de Koning de viering van Koningsdag af door het glas te heffen. Breng een toost uit met deze heerlijke dranken!

201722 Grand Triple-75cl

Grand Triple (hier houdt de Koning wel van ;-) 
Geniet van deze Grand Triple, en ontdek de essentie van de Belgische biertraditie. Elke slok onthult een perfecte balans tussen krachtige smaken en verfijnde aroma’s, met een karakter dat zowel kenmerkend als verrassend is.

785580 bouteille 4 P PINIOT GRIGIO HD

Les 4 Pierres Pinot Grigio
Fris en vriendelijk. De kleur is helder met gouden flonkering. Verfijnde geur met tonen van witte bloesem. De smaak is fris en delicaat. En de afdronk is aangenaam met een licht pepertje. 


Bevrijdingsdag
Zoals we weten is bevrijdingsdag een Nederlandse nationale feestdag. Jaarlijks, op 5 mei, vieren we de bevrijding (in 1945 ) van de Duitse bezetting in Nederland. Nederland staat op 5 mei ook stil bij de grote waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. Laten we proosten op vrijheid!


DD-fles-copy
Dutch Drop Dutch Drop heeft een herkenbare smaak in een modern jasje en is van 100% Hollandse  afkomst. Deze krachtige shot brengt het oergevoel naar boven en smaakt ouderwets lekker!hooghoudt_sweet_spiced_genever
Hooghoudt Sweet Spiced Genever
Hooghoudt Sweet Spiced Genever is een bijzondere nieuwe blik op genever. Gedistilleerd door de Hooghoudt familie in Nederland, een genever die meer te bieden heeft en een blik geeft op wat de toekomst van genever kan zijn! Verrijkt met kaneel, kandij en vanille, brengt Hooghoudt sweet spiced een ervaring die niet alleen zoet is maar ook kruidig met flink wat pit! Zijn aroma zit vol met kruidige tonen van kandij gemengd met kaneel en zachte fruitige ondertonen.


Moederdag 
Moeder zijn is elke dag, maar op deze dag laten we haar extra shinen. Proost op die moeders die altijd klaar staan, je met liefde overal naartoe brengen, ervoor zorgen dat er elke dag een lekkere maaltijd op tafel staat, die moeders die je een knuffel geven wanneer je het nodig hebt maar ook wanneer je het niet denkt nodig te hebben, die moeders die er altijd zijn. Dankjewel moeders.❤️


TSL100332-01Verras uw moeder met een fles Peachtree!
Proef de smaak van rijpe perziken en maak heerlijke cocktails. Deze kristalheldere likeur is perfect ontworpen voor cocktails zoals Sex on the Beach en Fizzy Peachtree.

                 

 
Of drink samen ouderwets een neut...
Bokma Jonge Graanjenever was de eerste jonge jenever die voor 100% gestookt werd uit granen als rogge, tarwe en maïs. De distilleerderij onderscheidde zich ermee van andere jenevers en doet dat nog steeds. Geniet!

TSL100220-01

Klik hier voor nog meer heerlijke ideeën!